Thuis Nieuws

China Bestaro Machinery Co.,Ltd bedrijf nieuws

Certificaat
China Bestaro Machinery Co.,Ltd certificaten
China Bestaro Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hoge Bestaro Cranes.has - de producten van de kwaliteitskraan en de perfecte dienst, zullen wij samenwerking op lange termijn blijven handhaven.

—— M. Pravin Surve

Ik kocht luchtkraan van de 5 ton één enkele balk hier, is het samenwerkingsproces zeer prettig, is hij zeer professioneel en een betrouwbare kraanleverancier.

—— Mr.Vincent

Ik kocht 30ton-brugkraan van Bestaro-Kranen, zijn zij snel, professioneel, en de gezette behoefte van klanten eerst, geniet ik werkelijk van werkend met hen.

—— M. Pavel Alexder

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over De uitvoer naar Bolivië

De uitvoer naar Bolivië

[2022-05-21 16:32:50]
Voordelen van de Dubbele Kraan van de Balkbrug: Omdat de brugkranen ter plaatse eerder dan op luchtbanen berijden, vereisen zij geen baanstructuur. Noch vereisen zij gewoonlijk concrete stichtingen. Hun installatie is snel en eenvoudig. De brugkranen kunnen soms een significante kostenbesparing ... Lees meer
Laatste bedrijfsnieuws over De uitvoer naar Italië

De uitvoer naar Italië

[2022-04-01 16:38:36]
De dubbele de Kranenuitvoer van de Balkbrug naar Italië De kraan van de dubbel-balkbrug heeft de kenmerken van sterke lagercapaciteit, grote spanwijdte, goede algemene stabiliteit, vele verscheidenheden, hoge plaatsbezettingsgraad, groot werkend gamma, breed aanpassingsvermogen, en sterke veelzijdig... Lees meer
Page 1 of 1